Reacties/ervaringen van cursisten :

"Het besef, dat eigenlijk alles wat je nu fysiek met je baby doet, zijn ontwikkeling kan bevorderen of juist hinderen, vond ik erg belangrijk om te weten te komen”

“Ik heb geleerd hoe ik mijn baby kan begrijpen door te kijken naar haar lichaamstaal”

“ ’t Was TOP! Fijn, dat er zoveel tijd genomen wordt voor alles. Juist door te leren, dat huilen gewoon kan, voeden tussendoor geen probleem is en je ook gewoon het ritme van je kind kunt (eigenlijk moet!) volgen, gaf het mij een erg prettig gevoel. Supersfeer tijdens de bijeenkomsten, mijn complimenten.”

“ De uitnodiging per brief heeft een erg prettige toon, ik werd hierdoor erg op mijn gemak gesteld, was voor een eerste keer toch wat spannend….”

“Ik heb geleerd om rust te nemen/krijgen, vooral als ik bezig ben met mijn kind”

“Echt een aanrader voor moeders met problemen met hun baby’s/ moeders zonder problemen, gewoon te relaxen en ervaringen uitwisselen met andere moeders”

“Ik vond het super leuk. Ontspannen sfeer. Je wordt als kind én moeder helemaal verwend!”

“voor herhaling vatbaar bij een tweede….!

“” 5 Hele gezellige ochtenden, waarbij ik lekker met mijn kind ben bezig geweest”

“ Ik merk, dat ik tijdens gesprekken veel refereer aan de cursus, niet alleen over het masseren, maar ook veel weetjes, waar je als moeder van een 1e kindje veel aan hebt”

“ Geleerd: intensief contact en veel ‘dagelijkse’ handige tips voor wat betreft verzorging en omgang met je baby.

“Het was weer heerlijk! Ik blijf hier met heel veel plezier en fijne gevoelens aan terug denken, net als de vorige keer!”

“ Ik vond het boven verwachting leuk en waardevol. Ik vond het erg prettig, dat tijdens de bijeenkomsten ruimte voor eigen verhaal was, maar ook geduld, als een baby huilde. Super!”

“Niet alleen mijn baby was na afloop ontspannen, ik was dat ook..”

“Fijn, dat moeder en kind binnen een paar lessen in de toekomst nog meer van elkaar kunnen genieten! Complimenten!!!”

“Ik vond het ontzettend leuk en zal het echt gaan missen. Misschien hebben jullie leuke ideeën voor een vervolg oid?”

“Ik had ’t wel vaker gewild. Ik keek er altijd erg naar uit. De massages waren fijn en de info ook. Het delen van ervaringen vond ik erg fijn, maar daar was soms te weinig tijd voor. Misschien toch wat meer bijeenkomsten om nog wat dieper op de stof in te gaan en meer tijd te hebben voor het uitwisselen van ervaringen.”

“Mooie ervaring; handreiking voor masseren van een ouder kind, vaardigheden en aandachtspunten daarbij. Ik vond het fijn, dank je wel.”

“Ben heel blij, dat ik de cursus gevolgd heb. Was erg fijn, leuk en leerzaam.”

“Ik vond alle informatie heel erg zinvol; ik heb alles opgevolgd en gebruikt!”

“Fijn, dat we een boek kregen met informatie en houdingen. Ook fijn, dat je boeken mocht lenen.”

“Belangrijkste, wat ik heb geleerd op de cursus is: “vertrouw op jezelf” en “Ik doe het goed!” ( bevestiging). Jammer, dat het al weer afgelopen is!”

 

foto's reacties